top of page

2 en 3 november 2019 @ Countryside-beurs, Flanders Expo - Rust in je huis, ruimte in je hoofd


Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in eigen huis? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH WANNEER: zaterdag 2/11 van 14 tot 15u en zondag 3/11 van 13 tot 14u WAAR: Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent PRIJS: - VRIJKAARTEN te verkrijgen via een mailtje naar info@nelecolle.be zolang de voorraad strekt!! - ticket kopen kan op https://tower3.ticket.one/index.php?AUID=Y77FHCJ11JTT1E10&route=product%2Fproduct&store_id=1&product_id=3009 of ter plaatse INSCHRIJVEN: ter plaatse - wees op tijd ;)


bottom of page