top of page
autisme Therapie

OPRUIMEN MET extra noden:
AUTISME EN AD(h)D
opruimen met PVB

Een duidelijke structuur en organisatie geeft rust aan iedereen, maar voor sommigen is het ook echt nodig om goed te kunnen functioneren, zoals veel personen met AD(H)D en autisme.

Maar juist voor die personen is het niet altijd evident om zelf te beginnen opruimen en organiseren, en vooral om het vol te houden en af te werken.

Ook andere fysieke en mentale stoornissen kunnen ervoor zorgen dat opruimen en organiseren niet zo eenvoudig lukt. Ook dan bekijken we graag hoe we jou kunnen helpen.

Wij kunnen je helpen met:

  • het opstellen van schema's en stappenplannen (zoals was- en sorteerschema, weekplanning, eetschema's, ...)

  • het opruimen en organiseren van je spullen + visualiseren van de vaste plaats

  • de organisatie van je administratie

  • aanleren van routines

BELANGRIJK! Personen met een persoonlijk assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend budget (PvB) uit België kunnen met dit budget onze hulp inschakelen. Neem contact op voor meer info.

Zentuin

OPRUIMEN MET HOOGSENSITIVITEIT 

Hoogsensitieve personen (HSP) raken sneller overprikkeld dan anderen. Het is voor hen erg belangrijk om tot rust te kunnen komen en even te kunnen 'ont-prikkelen'.

Wanneer je huis je deze rust niet biedt, is het mogelijk dat je in een voortdurende staat van overprikkeling belandt. Dit kan een bron zijn van vermoeidheid, uitbarstingen, tot zelfs burn-out.

We kunnen je helpen opnieuw rust te creëren in je huis zodat je opnieuw het evenwicht kan vinden dat jij nodig hebt.

zo helpen wij jou

Alle prijzen incl.btw voor particulieren, excl.km-vergoeding indien van toepassing.

bottom of page