top of page

Lezing
Rust in je huis, ruimte in je hoofd
NL / ENG

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een praktische lezing om bewuster te leven en te leren kiezen voor wat belangrijk is.

Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren in je huis, maar ook in je hoofd.

 

Nele neemt haar publiek mee in haar opruimverhaal op een erg aangename en herkenbare manier.

Boek

Deze lezing is gebaseerd op het boek JOMO! van Nele Colle.

Werkvorm

  • interactieve lezing

  • online webinar

 

Taal

  • Nederlands

  • Engels

Doelgroep

volwassenen

Grootte groep

minimum 10 deelnemers

Tijd

2u excl. pauze (of op maat)

cover van het boek JOMO van Nele Colle

Katrien J.

De Webinar "Rust in je huis, ruimte in je hoofd" was heel aangenaam om te volgen met veel herkenbare situaties. Je haalt eruit wat voor jou van toepassing is. Hier kriebelde het meteen om nog wat "vergeten" kastjes aan te pakken, dus deze week al wat haalbare, kleine tussendoortjes gedaan. Voelt nu al goed 🙂

Sharon M.

Ben heel blij de webinar 'ruimte in je huis, rust in je hoofd' gevolgd te hebben. Door Nele haar enthousiasme krijg je meteen zin om aan de slag te gaan met de nuttige tips!!

Evelyn E.

Rust in je hoofd, ruimte in je huis: een inspirerende lezing, met humor gebracht. Dankjewel Nele! We zijn helemaal klaar om 'één en ander op orde te zetten'.

Opruimcoach Nele Colle lachend met boeken in de hand

over Nele en JOMO

Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar ze doet véél meer dan dat.


Ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen (JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.

Meer info / offerte

Bedankt voor de inzending!

bottom of page