top of page

12-11-2019 / 19u30 @ Kortenberg - Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Bijgewerkt op: 23 apr.


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in eigen huis?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Een interactieve avond over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies.

Na deze avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Deze lezing wordt georganiseerd door de gemeente en bibliotheek van Kortenberg PRAKTISCH WANNEER: dinsdag 12 november om 19u30 WAAR: bibliotheek Kortenberg - Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg PRIJS: 5 euro INSCHRIJVEN is verplicht en kan via https://kortenberg.kwandoo.com VANAF 25 SEPTEMBER! Meer info: uitbalie@kortenberg.be of 02/755 22 80


bottom of page