top of page

BOEKEN VAN NELE COLLE

JOMO
JOMO! THE JOY OF MISSING OUT

THEMA - lifestyle

PAG - 225

UITGAVE - 26/9/2018  

MATERIAAL - Softcover  

FORMAAT - 150 X 230 mm

ISBN 9789089319029

JOMO! THE JOY OF MISSING OUT

We leven drukke levens. We combineren een job met huishouden, hobby’s en familie, we willen met alles méé zijn (de trends, de mode, de actualiteit), we socializen voortdurend op de social media, we komen altijd tijd tekort. Tegelijk lijden we aan stress, burn­outs, dips, depressies.

Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar in dit boek doet ze véél meer dan dat.
 
Ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen ( JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.

RUST IN JE HUIS, EVENWICHT IN JE LEVEN, RUIMTE IN JE HOOFD.

Order Button TOP

via Storytel

17,99 euro

nee
JE KRIJGT ZOVEEL MEER JA ALS JE NEE KAN ZEGGEN

THEMA - Actua

PAG - 225

UITGAVE - 11/9/2021  

MATERIAAL - Softcover  

FORMAAT - 150 X 230 mm

ISBN 9789463935043

Nee zeggen, je wil het soms wel, maar dan zeg je toch weer ja.

Zoals toen je werd uitgenodigd voor een barbecue, net wanneer je thuis was van een vermoeiende reis. Of wanneer je baas je vraagt om een bedrijfsfeestje te organiseren, terwijl je al zoveel werk hebt. Of als je dochters ballet willen volgen, terwijl ze al muziekles hebben en bij de sportclub zijn. En dan is er nog dat Whatsapp-groepje met vrienden die voortdurend jouw aandacht vragen.

Je zou graag “nee” zeggen, maar je doet het dan toch niet. Want anders voel je je schuldig. Of je vindt het moeilijk om dan iets te missen. Of je hebt de moed niet.

 

En toch is het zo belangrijk om af en toe nee te zeggen. En je grenzen te stellen. Je krijgt er namelijk zoveel voor terug: meer ruimte in je hoofd en minder stress, meer zelfvertrouwen, meer voldoening en plezier in je leven.

Nee zeggen: nog nooit was het zo belangrijk, maar waarom is het dan toch vaak zo moeilijk? 

Niemand beter dan opruimcoach Nele Colle, eerder auteur van de bestseller JOMO, weet hoe je dat kan doen: ’nee’ zeggen om meer ‘ja’ te krijgen.

JE KRIJGT ZOVEEL MEER JA ALS JE NEE KAN ZEGGEN

OVER KEUZES MAKEN, IN JE LEVEN EN OP JE WERK

Order button top 2
bottom of page