top of page
Nele Colle

over Nele Colle

NELE ALS OPRUIMCOACH

Na jaren in het onderwijs (leerkracht muzikale opvoeding - Nederlands + beleidsondersteuner) ontdekte Nele dat ze met haar talent voor organisatie en structuur anderen kon helpen hun huis, werk, hoofd en leven op orde te krijgen.

Voor Nele gaat het niet om dat perfect georganiseerde huis en leven, maar over minder stress, meer rust, en een bewuster leven. Dat is dan ook de rode draad in alles wat ze doet.

Naast haar uitgebreide kennis over praktische en duurzame organisatie van spullen, papieren en digitale bestanden, begeleidt ze mensen ook in het mentale loslaten, bewustere keuzes maken en nee zeggen. Iets wat niet voor iedereen even eenvoudig is.

Nele wil mensen helpen en dat voelen haar klanten. Haar groot inlevingsvermogen in combinatie met haar down to earth aanpak, zorgen ervoor dat mensen zich begrepen en geholpen voelen. Haar zaak en naam groeide dan ook snel en ondertussen werkt Nele samen met een topteam van organizers die allemaal haar visie uitdragen.

Vandaag is Nele Colle & Co het meest toonaangevende team van opruimcoaches in België en Nederland. 

NELE ALS AUTEUR

Nele is auteur bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

Het eerste boek van Nele, JOMO, werd een bestseller en zette al heel wat lezers aan het opruimen.

In haar tweede boek over Nee zeggen (Je krijgt zoveel meer JA als je NEE kan zeggen - 2021), biedt ze nog meer inzichten in hoe we die bewustere keuzes kunnen maken. En waarom dat zo belangrijk is, maar ook zo moeilijk kan zijn.

NELE ALS SPREKER

Naast een succesvolle opruimcoach, ontpopte Nele zich tot een erg vlotte, motiverende spreker die al duizenden toehoorders kon boeien en inspireren. Met humor en herkenbare, persoonlijke voorbeelden neemt ze de toehoorders mee naar een leven van meer met minder. Meer tijd, meer geluk, minder stress, minder spullen.

Nele Colle
Waarom

waarom

Een stijgend aantal mensen krijgt te maken met stress, burn-out en depressie

en daar willen we heel graag wat aan doen.

bottom of page