top of page

ONZE OPRUIMCOACHES
in Nederland

Je bent op zoek naar een opruimcoach in jouw buurt

Ons team bestaat uit top opruimcoaches verspreid over Nederland. Zo is er steeds eentje in jouw buurt. Hieronder lees je meer over wie ze zijn en wat ze doen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info.

Zuid-Holland

Opruimcoaches ZUID-HOlland

Hier vind je jouw opruimcoach in Zuid-Holland.

Noord-Holland

Opruimcoaches Noord-Holland

profielfoto van blonde vrouw - opruimcoach Susanne

Susanne

Dordrecht

Extra specialiteit: autisme, ad(h)d, NAH

Na jaren in financiële functies in bedrijven, startte Susanne enkele jaren geleden als opruimcoach om meer te kunnen betekenen voor mensen. Door op te ruimen en te organiseren brengt ze nu opnieuw rust en overzicht in huizen en levens.
Ze hielp ondertussen ook al heel wat klanten met extra noden (autisme, NAH, adhd, burn-out). Door eigen ervaring met mantelzorg en chronische ziekte, begrijpt ze heel goed welk een impact dit heeft op je leven. 

Als coach krijgt ze vaak te horen dat ze rust uitstraalt en positief in het leven staat.

profielfoto van opruimcoach Fabienne

Fabienne

Naaldwijk

Extra specialiteit: fysieke beperking - budgetcoaching

Fabienne versterkt ons team vanuit Naaldwijk. Met een achtergrond als oefentherapeut is het voor haar duidelijk dat opruimen en gezond leven en bewegen met elkaar te maken hebben. Te meer wanner je te maken hebt met een fysieke beperking.

Fabienne schoolt zich regelmatig bij en heeft ondertussen een brede rugzak aan kennis en ervaring waardoor ze zich sterk kan inleven in de woon- en leefsituatie van haar klanten. Haar NLP-opleiding zorgt ervoor dat ze nog meer tools heeft om in te zetten tijdens een opruimsessie wanneer het lastig wordt om te selecteren.

Klanten omschrijven Fabienne als enthousiast, eerlijk en oprecht.

Hier vind je jouw opruimcoach in Noord-Holland.

profielfoto van opruimcoach Elles uit Amsterdam

Elles

Amsterdam

Extra specialiteit: administratie - verhuizen - inboedel opruimen

Elles is onze opruimcoach uit Amsterdam. Ze houdt van aanpakken, maar combineert haar praktische talenten met een groot luisterend oor. Bij Elles zijn jij en je spullen in veilige, vertrouwde handen en ze maakt van het opruimen een gezellige klus.

Ook voor grotere opruim- en verhuisklussen kan je bij haar terecht. 

Noord-Brabant

Opruimcoaches Noord-Brabant

Hier vind je jouw opruimcoach in Noord-Brabant.

profielfoto van opruimcoach Dave

Dave

Berghem

Extra specialiteit: hoarding

Dave zijn natuurlijke talens is mensen helpen met opruimen en organiseren en is daarbij niet bang uitdagende opruimklussen. Hij begrijpt heel goed dat spullen een emotionele waarde kunnen hebben en dat er een reden is waarom spullen zich opstapelen.

Vanuit dat vertrekpunt helpt hij jou opruimen en zoekt hij  naar passende alternatieven. Hij zorgt ervoor dat het opruimen planmatig wordt aangepakt op een tempo dat aangenaam is voor jou. Hij streeft naar een resultaat dat een echte verbetering is voor jou. 

profielfoto van opruimcoach Nathalie aan de telefoon

Natalie

Boxmeer

Extra specialiteit: administratie - mailbox

Natalie is naast opruimcoach ook een administratieve en digitale duizendpoot. 

Door haar werkervaring en tal van opleidingen heeft Natalie een schat aan kennis en vaardigheden om jou te helpen met jouw spullen, maar ook je taken, planning en mailbox. Het geeft haar ontzettend veel energie en voldoening om positieve verandering te kunnen brengen, en met de juiste tips en tools kost je dit maar weinig tijd.

profielfoto van opruimcoach Anne-Wil

Anne-Wil

Retie (BE) - Eersel (NL)

Extra specialiteit: administratie - mailbox

Anne-Wil is Nederlandse, maar woont net over de grens in België. Zo kan ze in beide landen helpen opruimen en organiseren en voelt ze zich ondertussen in beide landen thuis.

Woon je in de provincie Noord-Brabant, dan komt ze graag naar je toe. Online is ze natuurlijk voor iedereen bereikbaar.

Anne-Wil houdt ervan om de koe bij de horens te vatten en heeft als bijkomende troef dat ze heel sterk is in administratie. Zo helpt ze naast het opruimen van spullen ook verschillende ondernemers met hun mailboxen en papierwerk.

profielfoto van opruimcoach Jolanda

Jolanda

Helmond

Extra specialiteit: budgetcoaching - hoarding - psychische problemen

Jolanda werkt al enkele jaren als opruimcoach, en mocht al heel wat mensen helpen op haar rustige, toegankelijke manier. Ze helpt je met het organiseren van je spullen en/of je administratie, maar ze vindt het ook heerlijk om een stapje verder te gaan en opnieuw grip te krijgen op je financiën.

Ook klanten 'met een rugzakje', mensen die het niet altijd even eenvoudig hebben of hebben gehad, helpt ze met een veel liefde en geduld.

Jolanda volgde al heel wat cursussen en blijft zich bijscholen om jullie nog beter te kunnen helpen en begrijpen.

Limburg

Opruimcoaches Limburg

profielfoto van opruimcoach Rachel

Rachel

Meerssen

Extra specialiteit: interieurontwerp

Rachel werkt al jarenlang als interieurontwerper. Op die manier kan ze mensen helpen om van hun huis een thuis te maken. Maar er is meer nodig dan een praktisch en mooi huis om tot rust te komen. Als er te veel rommel en chaos is, is de rust ook zoek, hoe degelijk je meubels ook zijn. En zo besloot Rachel om naast interieurontwerper ook opruimcoach te worden . Rachel staat alvast te popelen om samen met jou aan de slag te gaan en van jouw huis een echt thuis te maken.

Opruimcoaches gelderland

Hier vind je jouw opruimcoach in Gelderland.

Gelderland
profielfoto van opruimcoach Lenie

Lenie

Arnhem

Extra specialiteit: budgetcoaching

Lenie is niet alleen een erg fijne opruimcoach, maar heeft als extra troef dat ze ook budgetcoach is. Ze is dus niet alleen erg goed in het ordenen en organiseren van je spullen, maar met haar financiële opleidingen en werkervaring kan ze je niet alleen tijd en energie, maar ook geld helpen besparen. 

profielfoto van opruimcoach Natascha

Natascha

Druten

Extra specialiteit: allround opruimcoach

Natascha is onze andere fijne opruimcoach uit Gelderland. Natascha weet goed hoe ze opnieuw overzicht kan scheppen en jou daarin kan begeleiden. Na jaren van leidinggeven, wou ze meer persoonlijk aan de slag. Als opruimcoach houdt ze ervan om een zichtbaar en voelbaar verschil te maken. Met mensen en voor mensen.

Utrecht

Opruimcoaches utrecht

Hier vind je jouw opruimcoach in Utrecht.

anoniem.png

coming soon

regio Utrecht

Opruimcoach

Coming soon...

Opruimcoaches overijssel

Overijssel
profielfoto van Opruimcoach Liesbeth

Liesbeth

Diepenveen

Extra specialiteit: opruimen met ad(h)d

Liesbeth is onze opruimcoach uit Diepenveen. Als mama van 3 en creatieveling weet ze als geen ander hoe je huis  en je werkplaats kan 'ontploffen'. Ze weet gelukkig ondertussen ook als geen ander hoe je daar overzicht, structuur en rust in kan brengen.

Liesbeth ervaarde zelf hoe therapeutisch het is om letterlijk, ruimte voor ruimte, je leven op te ruimen en helpt jou heel graag om hetzelfde te bereiken. Onze klanten ervaren Liesbeth als geduldig, empathisch en iemand die rust brengt.

Hier vind je jouw opruimcoach in Overijssel.

Drenthe

Opruimcoaches Drenthe

Hier vind je jouw opruimcoach in Drenthe.

profielfoto van opruimcoach Silvia

Silvia

Emmen

Extra specialiteit: allround opruimcoach + zakelijke en financiële administratie

Silvia is onze opruimcoach in de provincie Drenthe. Jarenlang was ze trainer bij een financiële instelling en hield ervan om mensen te motiveren en begeleiden. Met hetzelfde enthousiasme en geduld helpt ze nu met het plannen en organiseren van jouw huis, werk en leven. 

Klanten ervaren Silvia als een positieve opruimcoach die zonder oordeel en enthousiast de handen uit de mouwen steek.

teamfoto opruimcoaches Nele Colle
bottom of page