top of page

do 09 jan

|

Club 77

Tielt - Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? Hoe hou ik het opgeruimd?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tielt - Rust in je huis, ruimte in je hoofd
Tielt - Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Tijd en locatie

09 jan 2020, 19:30 – 22:00

Club 77, Henri D'Hontstraat 42, 8700 Tielt, België

Over het evenement

 Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Over een leven van meer met minder. Na deze avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Nele Colle is auteur van het boek JOMO! en blogt over haar opruimavonturen op mamaruimtop.be. Ze is opruimcoach en komt graag aan huis om jou te helpen met kleine en grote opruimproblemen ;-)

Deze lezing wordt georganiseerd door Femma Fatale, maar breng deze keer gerust ook jouw partner mee ;-)

Kostprijs met Femma-pas: €10 zonder Femma-pas: €12,50

Inschrijven kan door te mailen naar femmafataletielt@gmail.com en vervolgens het correcte bedrag over te schrijven op BE37 0688 9541 6828 met in mededeling naam en “Nele Colle”.

Inschrijven kan vanaf nu! (Femma-leden hebben de eerste 7 dagen voorrang, als je lid bent moet je dit duidelijk vermelden bij je inschrijving!) niet-leden kunnen ook al een mail sturen vanaf de inschrijvingsdatum en krijgen dan na de eerste 7 dagen een mailtje zodat ze weten of ze al dan niet ingeschreven zijn. Hoe eerder je mailt, hoe meer kans je hebt ingeschreven te zijn! 

Deel dit evenement

bottom of page