top of page

G.D.K.


Hoi Nele, ik wou je even bedanken voor alle inspiratie die ik al van jou gekregen heb. Zowel in je boek als op een van je uiteenzettingen(in Deerlijk) heb ik echt heel veel tips gekregen. Ik heb net als jij 3 kinderen(3 zonen van 14,13 en 11) waarvan er 2 autisme hebben, dus er was al redelijk wat structuur in huis aanwezig. Maar toch heb ik al heel wat 'ontspuld'. Het heeft me echt aangezet om een aantal projectjes op poten te zetten en hier in huis wat rust te creeren. De wasnetjes en mandjes heb ik ook geïntegreerd in huis. In het begin kreeg mijn man het wat van alles wat ik wou doen, maar intussen is ook hij overtuigd van het nut van ontspullen. We hebben ook geleerd om eerst te gebruiken wat we hebben en daarna pas nieuw te kopen. Dus bij deze: een grote dankjewel voor alle inspiratie en ik blijf zeker je tips volgen op je blog.


bottom of page