top of page

Ik wou je even bedanken ...

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

Beste Nele,

Ik wou je even bedanken voor je inspiratie het afgelopen jaar. Op 3 maart 2020 volgde ik je lezing en kocht ik je boek. Ik denk dat dit 1 van de laatste activiteiten was dat ik heb gedaan voor we aan de lockdown begonnen. Achteraf gezien een goede keuze Ik kon me in de lockdown bezig houden. Ik was op dat moment 6 maanden zwanger en had nog 2 kids in huis die hun energie kwijt moesten dus op zich wel bezigheid genoeg. Maar ja, beetje last van nestdrang.

Uiteindelijk beviel ik een maand te vroeg van onze knappe zoon. Toen is onze wereld wat op losse schroeven komen te staan. Hij kreeg een hele moeilijke start. We verbleven een maand in het ziekenhuis waarvan we 2 weken eigenlijk niet wisten of het wel in orde ging komen. Gooi daar nog wat regels rond covid 19 door heen en je hebt de perfecte basis om eronderdoor te gaan. Na een tijdje kreeg ik het gevoel dat ik dit moest aanpakken. Door je inspiratie ben ik volledig aan het opruimen geslagen. Ik volgde je webinar van een rustiger gezinsleven en de cursus voor post en administratie. Ik voelde dat het opruimen me rust gaf. Niet alleen mijn huis maar ook mijn hoofd werd leeggemaakt. Raar maar waar, maar ik genoot echt van alles aan te pakken en afstand te nemen van vele spullen. Ondertussen zijn we een tijdje verder en doet onze zoon het fantastisch en is mijn huis bijna helemaal opgeruimd, en mijn hoofd ook.

Dus een dikke merci voor je tips en al je inspiratie

Groetjes,

N.


net geboren babyYorumlar


bottom of page