top of page

10-10-2019 / 14u @ Sint-Pieters-Leeuw - Rust in je huis, ruimte in je hoofd


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in eigen huis?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

​Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Je gaat naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH WANNEER: donderdag 10 oktober - 14u tot 15u30 WAAR: Bergensesteenweg 758 - Sint-Pieters-Leeuw PRIJS: MIA by DAY (lezing & workshops ) - 15 euro MIA by night (modeshow, muziek & genieten) - 15 euro INSCHRIJVEN: http://instijlmetmia.be/contact.html


bottom of page