top of page

18-9-2019 / 19u30 @ Edegem - Rust in je huis, ruimte in je hoofd (ManAs)


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in eigen huis?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Een interactieve avond over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies.

Na deze avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Nele is een Professional Organizer, of gewoon opruimcoach. En haar huis ligt er niet altijd opgeruimd bij. Niet dus. Oeps. Met een man, 3 kinderen, een huis dat wordt verbouwd en 101 interesses en hobby’s heeft ze redenen genoeg voor een overvol, rommelig en chaotisch huishouden. En – we moeten niet liegen – dat is het soms ook. Maar nooit lang. Gek genoeg houdt ze ervan orde in de chaos te scheppen. Toen haar leven, minimum 3x, drukker werd, leek haar liefde voor orde, structuur en efficiëntie ineens niet meer zo gek, maar eerder een nood. Overzicht en orde brachten rust in drukke tijden. En als dat nog even duurzaam kan, dan is ze helemaal blij. Deze lezing wordt georganiseerd door de ManAs PRAKTISCH Wanneer wooensdag 18 september van 19u30 tot 22u30r Prijs: ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00 Waar Hotel & Congrescentrum Ter Elst Kattenbroek 1 2650 Edegem Inschrijven https://www.manas.be/evenement/rust-in-je-huis-ruimte-in-je-hoofd-opruimcoach-nele-colle/


bottom of page