top of page

27-10-2019 / 14u30 @ Oostkamp - Rust in je huis, ruimte in je hoofd - volzet


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in eigen huis?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Na deze lezing ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. Deze lezing wordt georganiseerd door Standaard Boekhandel - Oostkamp. PRAKTISCH WANNEER: zondag 27 oktober - 14u30 WAAR: Standaard Boekhandel - Kortrijksestraat 29, 8020 Oostkamp PRIJS: GRATIS INSCHRIJVEN: sb.oostkamp@standaardboekhandel.be


bottom of page