top of page

4-5-2019 / 14u - Aalst - Rust in je huis, ruimte in je hoofd op Dag van de gever


Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd?

Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. HOE INSCHRIJVEN ? Op zaterdag 4 mei, Dag van de Gever, kan je een plaatsje bemachtigen voor deze inspirerende workshop van opruimcoach Nele Colle !

Wat moet je doen ? Heel simpel: opruimen :-) en je herbruikbare spullen naar De Kringwinkel brengen op de Dag van De Gever.

En stuur voor 3/05 een mail naar ilse.top@teleshop-aalst.be met daarin je naam en de reden waarom jij je spullen aan De Kringwinkel schenkt.

Je bent ingeschreven als je van ons bevestiging ontvangt. Snel wezen is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt ! Deze workshop gaat door in De Kringwinkel Aalst, Tragel 5. Meer info https://www.nelecolle.be/

Een avond georganiseerd door De Kringwinkel - Aalst

PRAKTISCH

WANNEER 4:5/2019- 14 - 16u30

WAAR: De Kringwinkel Aalst - Tragel 5, 9300 Aalst

PRIJS: 8 euro (standaard) - 6 euro (reductie) of 4 euro (sociale prijs)

INSCHRIJVEN stuur voor 3/05 een mail naar ilse.top@teleshop-aalst.be met daarin je naam en de reden waarom jij je spullen aan De Kringwinkel schenkt.


bottom of page