top of page

19-6-2019 / 19u30 - Merchtem - Rust in je huis, ruimte in je hoofd


BEPERKT AANTAL PLAATSEN! Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét korte uiteenzetting over Peerby, het grootste deelplatform van Vlaanderen. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Laarne en Peerby

PRAKTISCH WANNEER: woensdag 19 juni van 19u30 tot 22u WAAR: gemeentelijke raadzaal - Nieuwstraat 1, 1785 Merchtem PRIJS: gratis INSCHRIJVEN: https://forms.gle/Sk1qV4VmxHQ8Vngg9


bottom of page