top of page

30-1-2019 / 19u30u - Infoavond Rust in je huis, ruimte in je hoofd @ Hoeve Hangerijn - Brugge VOLZET


Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust? Je wil meer tijd voor leuke dingen? Is jouw voornemen voor het nieuwe jaar om je leven beter te organiseren, rommel de baas te blijven en een steentje bij te dragen aan een duurzame economie? Kom dan zeker naar ons Life Hacks event met als thema “Rust in je huis, ruimte in je hoofd”. Je krijgt er antwoord op vragen als: Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Hoe hou ik het opgeruimd? Hoe bespaar ik tijd? Op uitnodiging van Markant verzorgt Nele Colle, professional organizer en opruimcoach, een interactieve avond over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Over een leven van meer met minder. Na deze avond ga je naar huis met veel praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. Je bent welkom op 30 januari in Bazaar Trendlab, Toekomststraat 51, 1800 Vilvoorde. Vanaf 19:30 staat er een drankje en een hapje voor je klaar. Vergeet vooral je vragen niet en hou je eigen tips paraat! Inkom voor Markant-leden is 10 Euro, voor niet-leden is dit 12,50 Euro. Inschrijven kan via: http://www.markantvzw.be/activiteiten/2019-01-30-vilvoorde-life-hacks-durf-te-vragen/ We hopen jou daar ook te zien! The Vilvettes PRAKTISCH WANNEER:woensdag 30 januari om 19u30 WAAR: Bazaar Trendlab - Toekomststraat 51 - 1800 Vilvoorde PRIJS: voor Markant-leden is 10 Euro, voor niet-leden is dit 12,50 Euro. INSCHRIJVEN http://www.markantvzw.be/activiteiten/2019-01-30-vilvoorde-life-hacks-durf-te-vragen/


Link naar Facebook-evenement


bottom of page