top of page

21-12-2018 / 19u30 - Simplify Your Life @ Lommel


SIMPLIFY LIFE: Hoe begin je er aan? Tijdens deze workshop kom je meer te weten over duurzaam en eenvoudig leven. Met handige tips & tricks leer je snel hoe je duurzaam en eenvoudig leeft: goed voor jouw (tijds)verbruik, persoonlijke balans en portemonnee. Proef van een leven met minder eigen spullen maar minstens evenveel comfort én extra sociaal contact. Ontdek initiatieven die je eenvoudig op weg helpen: autodelen, voedselteams, samentuinen, geef- of boekenruilkasten, LETSgroepen, Repair Cafés, fietskeukens... Of wil je weten hoe je zelf eenvoudig en duurzaam kan leven?

Nele Colle - Opruimcoach / Professional Organizer geeft je praktische tips en tools om meteen mee aan de slag te gaan. Inschrijven is verplicht en kan via duurzaamheid@lommel.be of 011/399.712. Max. 25 deelnemers. ism Pop-upshop 'Puur Lommels'


bottom of page