top of page

18-10-2018 / 10u30 - Rust in je huis, ruimte in je hoofd @Femma Zottegem

Bijgewerkt op: 23 apr.


Drawing of a smiling girl with today is the perfect day to clean up

Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in je eigen huis?

Overvolle kasten maar hoe begin je eraan?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Samen met Nele Colle - Opruimcoach / Professional Organizer organiseert Femma Zottegem een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

PRAKTISCH Donderdag 18 oktober van 20u tot 22u Leden: 13 euro / niet-leden: 15 euro (inclusief hapje en drankje) Leden zijn verzekerd tijdens alle Femma-activiteiten. Schrijf je in via femmazottegem@gmail.com als je zeker wil zijn van een plaatsje. Gelieve voor maximum 2 personen tegelijk in te schrijven.


bottom of page