top of page

24-10-2018 / 19u - Workshop 'Rust in je huis, ruimte in je hoofd' @ Neerpelt

Bijgewerkt op: 23 apr.


Affiche Rust in je huis - festival Retour Neerpelt

Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH De workshop kadert in het Festival Retour van de provincie Limburg

WANNEER: woensdag 24 oktober 2018 om 19u

WAAR: Gemeenetehuis Neerpelt (patio) - Kerkplein 1 - 3910 Neerpelt (ingang via Kerkstraat)

PRIJS: GRATIS


bottom of page