top of page

15-11-2018 / 19u - 22u - Create your own calm @ the farm - Beveren ad IJzer


CREATE YOUR OWN CALM @ THE FARM ben je vrouw en actief in de landbouw? Dan zal van rust wellicht (te) weinig sprake zijn… Voeg je daar nog; één of meerdere ondeugende kind(eren), een man met weinig tijd, een veeleisend landbouwbedrijf en/of misschien nog een job buitenshuis aan toe… laat je werkplaats dan ook nog eens je woonplaats zijn en die van je man en je kinderen, van reizen of er eventjes tussenuit is weinig of geen sprake,… dan is er van een eenvoudige organisatie of rust in je hoofd wellicht nog verder weg van huis… Voor ons AGRI-LADIES zijn de uitdagingen soms groot en de alternatieven om rust te vinden lijken wel eens klein… Nochtans staan we er niet alleen voor… Sta je open om over deze thema’s eens uit te wisselen in een kleine groep met collega’s, gelijkgestemden? Wil je je ook laten voeden door een expert ter zake? Van harte welkom op ons eerste AGRI-LADIES-CAFE met als centraal thema: CREATE YOUR OWN CALM @ the farm. Dit op 15 november vanaf 19u in d’ Yzerpasserelle (lindestraat 17a, 8691 Beveren ad ijzer) Programma: ZAAIEN: jouw inbreng: €35 (21% btw incl.), je open mind & goesting in een gezellige avond! VERZORGEN: Wij zorgen dat in ruil voor jouw investering, jouw ‘zaadjes’ worden verzorgd in een veilige & leuke sfeer… Programma: 19u: onthaal 19u30: inleiding & kennismaking 20u: start interactieve workshop met Nele Colle -professional organizer/opruimcoach 22u: afsluit & napraten (ps; denk je al eens na over eventuele volgende edities van ons AGRI-LADIES-CAFé?) OOGST: Doel van de avond is dat we met wat tips & tricks naar huis gaan… Er worden met respect en discretie knelpunten bloot gelegd, zo worden de eerste essentiële stapjes gezet naar minder chaos en frustraties. Naast de inhoud hoop ik vooral dat we na 15 november des te meer voelen dat we er niet alleen voor staan en kunnen we zo ons batterijen opladen om er weer voluit voor te gaan (met vallen & opstaan). Koffie, thee, vers sap & een gebakje staan voor je klaar (TIP: de aardappeloogst ligt dan waarschijnlijk net binnen in de schuur… tijd voor een verrassend stukje taart!) Inschrijven is noodzakelijk via Siska: info@dyzerpasserelle.com of via een berichtje naar: 0497 93 12 88. PAS OP: max 15 deelnemers!


bottom of page