top of page

14-2-2019 / 19u30 - Poperinge - Rust in je huis, ruimte in je hoofd


LET OP ! GEWIJZIGDE LOCATIE WEGENS VEEL INTERESSE!

Voor koppels én singles!

Valentijn vierendoe je dit jaar in Poperinge!

Breng je partner mee voor een originele avond uit!

't Is ne keer wat anders dan de zoveelste massage.

Kom je liever alleen? Natuurlijk geen probleem! Het wordt heus geen kleffe bedoening.Iedereen van harte welkom!

Inschrijven kan vanaf nu via soenenelke@hotmail.com Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH Locatie: Skindles Feestzaal - Gasthuisstraat 57, 8970 Poperinge Inschrijven: 10 euro - soenenelke@hotmail.com


bottom of page