top of page

21-2-2019 / 14u30 - Antwerpen - Rust in je huis, ruimte in je hoofd - focus verhuis


Wat als je gaat verhuizen naar een andere, misschien wel kleinere woning? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? En waar kan ik ermee heen? Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een middag over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Je gaat naar huis met veel motivatie en praktische, duurzame tips !

Deze infomiddag wordt geoarganiseerd door Domitys - Emerald Haven PRAKTISCH WANNEER: donderdag 21 februari 2019 om 14u30 WAAR: Domitys - Emerald Haven - Léon Stynenstraat 40 - 2000 Antwerpen Nieuw Zuid PRIJS: Gratis INSCHRIJVEN: stuur een mailtje naar mieke.vanraemdonck@domitys.be


bottom of page