top of page

14-3-2019 / 19u30 - Hofstade (Aalst) -Interactieve infoavond 'Rust in je huis, ruimte in je hoof


JE BLIJFT MAAR OPRUIMEN? Je wil terug overzicht, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Overvolle kasten, maar hoe doe je afstand van je spullen? En waar kan je ermee heen? ​Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren mét ruimte voor persoonlijk advies. Nele Colle - Professional Organizer / Opruimcoach / Ontspulcoach (www.nelecolle.be) vertelt ons hoe eraan te beginnen. Je gaat naar huis met veel zin en praktische tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was! Het wordt een leerrijke en gezellige avond met een hapje en een drankje.

Deze avond wordt georganiseerd door de Gezinsbond Hofstade (Aalst)

PRAKTISCH

WANNEER: 14 maart 2019 - 19u30 WAAR: VBS De Vlieger, Hofstade-Dorp 44, in Hofstade-Aalst PRIJS Leden van de gezinsbond: 5 euro / Niet-leden: 15 euro

INSCHRIJVEN: Inschrijven kan via: tinyurl.com/ontspullen


bottom of page