top of page

25-3-2019 / 19u30 - Aalst - Rust in je huis, ruimte in je hoofd VOLZET


Je blijft maar opruimen en toch lijkt het nooit voldoende? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Je wil dit veranderen? Kom dan naar de workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Je gaat naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren. Nele Colle leert vanuit haar eigen ervaringen hoe je alles het beste aanpakt. > 5 EUR > inschrijven vereist (online via de website, telefonisch of tijdens de service-uren aan het onthaal) > zaal Pupillen

PRAKTISCH

WANNEER: Maandag 25 maart 2019 van 19:30 - 21:00

WAAR: Utopia Aalst - Utopia 1, 9300 Aalst

PRIJS: 5 euro INSCHRIJVEN: http://www.utopia-aalst.be


bottom of page