top of page

6-6-2019 / 19u - Ruddervoorde (Brugge) -Rust in je huis, ruimte in je hoofd


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in je eigen huis?

Overvolle kasten maar hoe begin je eraan?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Nele Colle, opruimcoach, geeft, in samenwerking met de gezinsbond Ruddervoorde een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven: een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH WANNEER: donderdag 06 juni 2019 om 19u WAAR: Gemeenschapshuis, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde PRIJS: 15 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden Inschrijven gebeurt online (=> https://goo.gl/forms/MgIo60wuXsaREUT22) en is pas definitief na ontvangst van betaling.


bottom of page