top of page

9-6-2019 / 11u30 en 14u30 - Gentbrugge -Rust in je huis, ruimte in je hoofd


KORTE WORKSHOP OP DE DUURZAME MARKT! Geniet van een dag vol duurzaam eten, workshops, info, en pik ondertussen een korte workshop mee! Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een korte workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder. Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was. PRAKTISCH WANNEER: zondag 9 juni om 11u30 of 14u30 WAAR: Jules Destréelaan 67, 9050 Gent PRIJS: 2 euro voor een hele dag! Te betalen aan de inkom de dag zelf. INSCHRIJVEN voor deze workshop: https://forms.gle/5Er9GvrEGsorDuuY8 Meer info over de volledige dag en andere deelnemers vind je hier: https://www.facebook.com/events/603951230075168/


bottom of page