top of page

13-6-2019 / 19u30 - Malderen -Rust in je huis, ruimte in je hoofd VOLZET

Bijgewerkt op: 23 apr.


Je blijft maar opruimen?

Je komt niet tot rust in je eigen huis?

Overvolle kasten maar hoe begin je eraan?

Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?

Waar kan ik ermee heen?

En hoe hou ik het opgeruimd?

Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies.

Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

PRAKTISCH Deze interactieve avond gaat door in Malderen, Handelsstraat 61. Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd. Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ten gevolge van overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

INSCHRIJVEN: www.helloalice.be DUUR: ongeveer 2,5 uur. VOOR WIE? Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. DE WORKSHOPGEVER: Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Ze is ook auteur van het boek JOMO (the joy of missing out). Ze biedt schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen ( JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.


bottom of page