top of page

6/5/2018: 2 workshops 'ontspullen' tijdens klimaatfestival 'Gent aan zee'@Bijloke -

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden


logo Gent aan zee

Jes! Wat een cool initiatief! En nog cooler is dat ik er 2 workshops 'ontspullen' mag geven om 14u en 16u. Kort en krachtig!

Kom gerust even langs!

GENT AAN ZEE Een gratis klimaatfestival in de Bijloke. Gent aan zee? Neen, zover is het niet. En als het van de Gentenaars afhangt, zal het nooit zo ver komen. Tijdens het klimaatfestival ‘Gent aan zee’ kan je een dag lang op de site van de Bijloke talloze workshops, lezingen, voorstellingen, concertjes, kinderanimatie volgen. Stuk voor stuk met een sterke focus op duurzaamheid en de rol die alle Gentenaars hierin kunnen spelen. Kom af! ’t Wordt een wijze en gezellige dag! PROGRAMMA: > Test een e-car > Ontwerp kleding uit eigen gekweekt vegetarisch leder > Bambi en the Woowoo's leggen je in de watten met een reeks strandconcerten. > Blogster Ortja Wille van het 'Schonestadsmeisje' en zero waste-winkelconcept OHNE tonen hoe je afvalarm kan shoppen. > Hoe ziet het elektriciteitsnet eruit in een klimaatstad? Ontdek het Gentse proefproject Buurzame Stroom en luister naar de visie van experten Jan Desmet (UGent), Peter De Pauw (Eandis). > Speakerscorner > Proef de lokale keuken en bezoek de boerenmarkt waar je allerlei producten recht van ’t veld kan kopen > FONKEL: trek je koptelefoonsgewijs terug in een zomerse cocon en kies uit de playsets van 3 dj's. Zowel voor kinderoortjes als voor geoefende partybeesten. > en veel meer... Meer info op www.klimaatstad.gent/gentaanzee


bottom of page