top of page

12/3/2018 - Workshop Simplify Life @ Event afvalpreventie - Artevelde hogeschool Gent

Bijgewerkt op: 23 apr.


kunstwerk Frank Liefooghe

Van 12 t.e.m. 20 maart maakt wereldkunstenaar Frank Liefooghe een unieke kunstinstallatie op campus Kantienberg. Hij werkt rond het thema afval en beschilderde hiervoor minutieus 80 vuilniszakken om anders naar afval te kijken. Niet alleen worden deze kunstwerken tentoongesteld op de patio van de campus aan de wintertuin. Frank Liefooghe zal ook een gigantische fresco tekenen op de ramen van de mediatheek en de kantine. De rode draad doorheen dit project is de wijsheid van Alexander Von Humbold die meer dan twee eeuwen geleden een grote visionair leek te zijn met betrekking tot de evolutie van het klimaat, de natuur en het milieu: "So far, nature has been our enemy from now on it should become our friend". Daarnaast zullen tijdens die week ook verschillende (onderwijs)activiteiten plaatsvinden met betrekking tot het thema. Bart Tommelein geeft een gastles op maandag 12 maart van 17u tot 18u in Aula 4. Op dinsdag 13 maart (van 11 tot 15u) gaan een standenmarkt en workshops door in de wintertuin. Verdere info wordt hier aangevuld.

Workshop Simplify Life: dinsdag 12 maart 2018 - 12u30 tot 13u30

Locatie: Campus Kantienberg


bottom of page