top of page

21/3/2018 - Meer met minder: een inhoudelijke gespreksavond over consuminderen @PXL Congres - Hassel

Bijgewerkt op: 23 apr.


Affiche evenement consuminderen 21 maart 2018 - De Voorzorg

Ons leven is tegenwoordig erg hectisch. Je holt de hele dag door van hot naar her, van de schoolpoort naar het werk, van de supermarkt naar de fitness. Iedereen is druk druk in de weer, elke dag opnieuw. Herken jij het ook? Snak jij weleens naar een rustpauze? 🏃 Doe meer met minder. Tracht prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Met andere woorden: ‘simplify your life’. Dat kan stap voor stap. Zo is ont-spullen vandaag erg populair: minder spullen in je huis zorgen immers voor meer rust in je hoofd. Maar hoe begin je hieraan? Ontdek het op onze inspiratieavond ‘Meer met minder’. ➡ Simplify Life met Nele Colle In deze interactieve lezing maakt Nele Colle (Netwerk Bewust Verbruiken) je bewust van je prioriteiten zodat jij met minder spullen maar minstens evenveel comfort kan genieten van het leven. Ze leert je welke alternatieven er bestaan vooraleer je iets nieuws aankoopt zodat je gaat ‘consuminderen’. Het resultaat? Je gaat naar huis met concrete ideeën en wie weet zelfs voornemens! ➡ Ont-spullen met Tina Favache Opruimcoach Tina Favache gaat verder waar Nele eindigt. Ze geeft concrete tips over hoe je met minder spullen door het leven kan, hoe je efficiënt kan opruimen en je woon- en werkomgeving zo kan organiseren dat je meer rust in je hoofd creëert. Ont-spul en hou tijd over voor wat écht belangrijk is! 📍 PXL Congress, Elfde Liniestraat 22, Hasselt 📅 21/03/2018 om 19u (ontvangst vanaf 18u30) 💶 leden De Voorzorg: 7 euro | niet-leden De Voorzorg: 10 euro 📝 Inschrijven kan via deze link: https://www.flexmail.eu/f-84b004489d0e9b5c

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/1558518094224365/

Verloop avond:

- 18u30 ontvangst - 19u lezing Nele Colle van Netwerk Bewust Verbruiken - 20u pauze (met kleine versnaperingen) - 20u30 Tina Favache - 21u30 drankje en mogelijkheid om boek van Tina te kopen


bottom of page