top of page

24/1/2018: Simplify Life - hoe begin ik eraan @Startdag Broederlijk Delen - Provinciehuis Leuven

Bijgewerkt op: 23 apr.


Logo netwerk bewust verbruiken

SIMPLIFY LIFE: HOE BEGIN JE ERAAN?

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over duurzaam en eenvoudig leven. Met handige tips & tricks leer je snel hoe je duurzaam en eenvoudig leeft: goed voor jouw (tijds)verbruik, persoonlijke balans en portemonnee.

Proef van een leven met minder eigen spullen maar minstens evenveel comfort én extra sociaal contact. Ontdek initiatieven die je eenvoudig op weg helpen: autodelen, voedselteams, samentuinen, geef- of boekenruilkasten, LETSgroepen, Repair Cafés, fietskeukens.... Wil je graag weten welke initiatieven er bestaan in je buurt? Of hoe je ze zelf opstart? Je komt het allemaal te weten in deze inleidende workshop.

Indien je deelneemt als (buurt)vereniging, kan je nadien kiezen voor een vervolgtraject.

de piraminder van Netwerk Bewust Verbruiken


bottom of page