top of page

17/5/2018: Workshop ontspullen @Oud-Heverlee

Bijgewerkt op: 23 apr.


wanhopige vrouw tussen berg rommel

“Ik ben erg duurzaam, ik gooi nooit iets weg”.

Maar misschien zit je door alles bij te houden wel op een berg nuttige grondstoffen, die een tweede leven zouden kunnen krijgen. Wat houdt jou tegen om zaken een nieuwe bestemming te geven ? En beter nog, hoe kan je door bewuster te kopen voorkomen dat je zolder uit zijn voegen barst ?


In deze workshop lezing maakt Nele Colle (Netwerk Bewust Verbruiken) je bewust van je prioriteiten zodat jij met minder spullen maar minstens evenveel comfort kan genieten van het leven. Ze leert je welke alternatieven er bestaan vooraleer je iets nieuws aankoopt zodat je gaat ‘consuminderen’.

WANNEER: donderdag 17 mei van 20 - 22 uur

WAAR: Ontmoetingscentrum - Bierbeekstraat 8B; 3052 Blanden (Oud-Heverlee)

Inschrijven verplicht via klimaat@oud-heverlee.be


bottom of page