top of page

24/11/2017: Reduction night - part 1

Bijgewerkt op: 23 apr.


Aankondiging Reduction night over minder spullen en afval

Kan dat, minder afval in combinatie met een groot gezin? Ik wil meer ruimte in mijn huis … en hoofd, hoe pak ik dat aan? Zero waste, is dat ook aan mij besteed? Wat is dat eigenlijk, ontspullen? In deze eerste sessie van 'reduction nights' geven Nele Colle en Magali Rodriguez haalbare tips voor je eerste stappen naar een opgeruimd bestaan en een zero waste levensstijl. Over weggeefdozen en natuurlijke schoonmaakmiddelen, plastic-ban en recycling, loslaten en reduceren. Deze initiatie is bedoeld voor geëngageerde mensen met een drukke agenda. Nog even dit: - het aantal plaatsen is beperkt. We werken met het first come first served principe. - dit event is een Music for Life actie. Uw vrijwillige bijdrage (inkom) wordt geschonken aan SOS Syrian Children (www.sossyrianchildren.be).

Inschrijven via Nele, Magali of Kathleen.


bottom of page