top of page

Zo hou je overzicht in die diepvries!

Ik was al even aan het denken dat ik eens werk moest maken van een overzicht van de inhoud van onze diepvries. En toen zag ik dat collega Tina Favache, Opruim- en RoutineCoach het warm water reeds had uitgevonden:


een whiteboardmagneet die je gewoon op de vriezer kleeft en waarop je aanvult wat nog in de diepvries zit en hoeveel.

Topding!


Ik heb het wel wat aangepast aan onze categorieën en indeling (wij hebben 6 vakken), maar nu is het overzicht houden kinderspel. Letterlijk . :)


Jullie weten nu wellicht al goed dat ik je niet wil aansporen om zaken te kopen die je niet nodig hebt, maar als je merkt dat je zelf ook nood hebt aan overzicht in die diepvries omdat er anders eten verloren gaat, dan kan ik deze magneet alvast aanraden.

Je kan hem vinden via https://opruimgroep.be/shop/page/2/ of op bol.com (diepvriespuzzel).Comments


bottom of page