top of page

Het keukenexperiment - DAG 2

In 2017 deed ik een keukenexperiment:

als opruimcoach wou ik nu eens echt onderzoeken wat ik gebruikte in de keuken, en wat eigenlijk overbodig was. Ik haalde alles uit mijn kasten en enkel wat we gebruikten ging er terug in. Hier is mijn verslag.
DAG 2

Zo. Dag 2. Eén dag achter de rug.

En één dag, dat is: 5 personen 1x ontbijt, 1x middageten, 1x koken, wat tussendoortjes en dessertjes plus de inhoud van de vaatwas die draaide toen ik mijn kasten leegmaakte.

En 1 bezoekje. Een koffietas-bezoekje, want vanaf nu tel ik gebeurtenissen in tassen en borden natuurlijk.

Wellicht zijn jullie massaal benieuwd naar de tussenstand na deze ene dag. Ik alvast wel. So here it comes:De hoeveelheid spullen op de vloer lijkt vooral nog niets geslonken, en toch staat en ligt er al het een en ander terug in de kast.


Hoe spannend ook, ik geef toe dat ik ook al aftel naar de dag dat de dozen hier weg zijn. Om dat een beetje te bespoedigen, heb ik alvast binnenkort een familie-verjaardags-zusjesreünie-feestje ingepland.

Want gesjoemel of niet, dat is alleszins iets wat wij graag willen kunnen blijven doen. (Waw, 4 infinitieven op een rij!)

Comentarios


bottom of page