top of page

21-11-2019 / 19u30 @ Grimbergen - Minder spullen, minder afval


Te veel spullen? Te veel afval? Je wil er iets aan doen, maar weet niet hoe? In deze dubbele workshop leer je hoe bewust opruimen leidt tot bewuster kopen. Opruimcoach Nele Colle leert je hoe je afstand doet van je spullen en waar je ermee heen kan. Veerle Colle zorgt ervoor dat je na het opruimen niet opnieuw afval en rommel in huis haalt. Een workshop vol praktische tips over opruimen, organiseren en afval verminderen, waardoor je tijd, geld, plaats en veel rust wint! Docenten: Veerle Colle & Nele Colle PRAKTISCH WANNEER: donderdag 21 november - 19u30 - 21u30 WAAR: CC Strombeek - Grimbergen (Gemeenteplein, 1853 Grimbergen) PRIJS: 10 euro INSCHRIJVEN: https://www.ccstrombeek.be/nl/voorstelling/3316/minder-spullen-minder-afval?fbclid=IwAR3BGlDCAg8UxT9UVwCZuA6Q8XMWyVBE7_YoMMMz-iaJvs8vfRNDua8n8bo


bottom of page