top of page

Katrien M.


Nog steeds komen zoveel woorden naar boven als ik denk aan die avond met jou hier in de diepe Westhoek ! Je bent echt een spiegel voor velen ! Het opruimen op zich lukt makkelijk maar ik wil vooral werken aan de illusie dat materialisme je gelukkig maakt .. ik wil terug naar het pure, het zuivere maar zo moeilijk in onze huidige maatschappij - we zijn het Erg kwijtgeraakt .. ongelofelijk respect voor jou die de ‘beleving ‘ van het zijn probeert te duiden ! Daar gaat het om - je hebt me naast het opruimen een mooi geschenk gegeven ! Mezelf terugvinden en er zijn voor anderen is het mooiste kado ! Het shoppen met vriendinnen is een illusie van kortstondige energie en eerlijk ik huiver bij woorden als Black Friday - wat een waanzinnige wereld we aan het worden zijn en er los op consumeren . Ik krijg zoveel andere mooie dingen in de plaats alleen moet ik me nog wat bijschaven in het leren zien en jij bent toch echt wel een zaadje hiervan !


bottom of page