top of page

I.G.


Afgelopen jaren ruimde ik al veel op, met de boeken van Marie kondo... maar na jouw boek gelezen te hebben de afgelopen weken, bracht ik zeker al zes auto’s vol naar de kringloop en had wel tien vuilniszakken vol. Morgen nog een volle auto brengen voor de 2de handsbeurs en dan is er weer een heleboel weg. Het wordt makkelijker en doet deugd een hoofdstuk af te sluiten. Het is een stuk verleden dat ik weggooi. ZoWel mooie met mijn kinderen als minder mooie herinneringen waar ik niet meer mee geconfronteerd wil worden. Ik heb nog veel werk.... maar ik kom er wel. Waarom verzamelt een mens zoveel ? Wanneer sloop al dat gerief mijn huis in ? Ik kan me nu niet meer voorstellen hoe dat hierin paste. Er is weer ruimte. In mijn kasten, in mijn hoofd, in mijn hart.... bedankt !


bottom of page