top of page

do 02 mei

|

Online Webinar

Opruimen en organiseren met autisme en ad(h)d - WEBINAR

Opruimen en organiseren met autisme / ad(h)d brengt dus extra uitdagingen met zich mee. Want hoe begin je eraan, hoe hou je het vol en hoe werk je af?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opruimen en organiseren met autisme en ad(h)d - WEBINAR
Opruimen en organiseren met autisme en ad(h)d - WEBINAR

Tijd en locatie

02 mei 2024, 19:00 – 21:00

Online Webinar

Over het evenement

WANNEER: donderdag 2 mei - 19u

WAAR: online

PRIJS: 27 euro

INSCHRIJVEN: https://nelecolle.webinargeek.com

Mensen met autisme en ad(h)d vinden het vaak niet zo eenvoudig om op te ruimen en zich te organiseren. Hun brein werkt nu eenmaal op een andere manier. Opruimen en organiseren met autisme / ad(h)d brengt dus extra uitdagingen met zich mee. Want hoe begin je eraan, hoe hou je het vol en hoe werk je af?

In deze interactieve lezing bekijken we  hoe je het beste jouw spullen én taken kan organiseren om vlotter te kunnen opruimen en plannen. Daarbij houden we rekening met de specifieke moeilijkheden waar mensen met autisme en ad(h)d tegenaan lopen en geven een heleboel tips en veel motivatie.

Opruim- en organisatievaardigheden kunnen namelijk helpen om het leven iets gemakkelijker te maken en om kinderen zelfstandiger te maken. Niet alle personen met autisme en ad(h)d hebben dezelfde moeilijkheden, maar onze tips kunnen helpen bij het vinden naar een strategie die werkt voor jou.

Voor wie?

Voor personen met autisme / ad(h)d, maar ook ouders, partners en begeleiders.​

Deel dit evenement

bottom of page