top of page

do 10 feb

|

Bibliotheek Melle

Je krijgt zoveel meer JA als je NEE kan zeggen - auteurslezing Nele Colle

Nee zeggen, waarom is dat toch zo moeilijk?Nele ging op onderzoek en vertelt het je graag!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Je krijgt zoveel meer JA als je NEE kan zeggen - auteurslezing Nele Colle
Je krijgt zoveel meer JA als je NEE kan zeggen - auteurslezing Nele Colle

Tijd en locatie

10 feb 2022, 20:00 – 22:00

Bibliotheek Melle, Kruisstraat 2a, 9090 Melle, België

Over het evenement

In februari verwelkomt Bibliotheek Melle talent uit de streek, opruimcoach en schrijfster Nele Colle. Zij geeft een lezing over haar tweede boek ‘Je krijgt zoveel meer ja als je nee kan zeggen: over keuzes maken, in je leven en op het werk’.

"Nee zeggen, je wil het soms wel, maar dan zeg je toch weer ja.

​Zoals toen je werd uitgenodigd voor een barbecue, net wanneer je thuis was van een vermoeiende reis. Of wanneer je baas je vraagt om een bedrijfsfeestje te organiseren, terwijl je al zoveel werk hebt. Of als je dochters ballet willen volgen, terwijl ze al muziekles hebben en bij de sportclub zijn. En dan is er nog dat Whatsapp-groepje met vrienden die voortdurend jouw aandacht vragen.

Je zou graag “nee” zeggen, maar je doet het dan toch niet. Want anders voel je je schuldig. Of je vindt het moeilijk om dan iets te missen. Of je hebt de moed niet.

En toch is het zo belangrijk om af en toe nee te zeggen. En je grenzen te stellen. Je krijgt er namelijk zoveel voor terug: meer ruimte in je hoofd en minder stress, meer zelfvertrouwen, meer voldoening en plezier in je leven.

Nee zeggen: nog nooit was het zo belangrijk, maar waarom is het dan toch vaak zo moeilijk?

Niemand beter dan opruimcoach Nele Colle, eerder auteur van de bestseller JOMO, weet hoe je dat kan doen: ’nee’ zeggen om meer ‘ja’ te krijgen." 

Deel dit evenement

bottom of page